Skip to main content

Joachim Vreeman Afscheidsinterview op video: van Hart tot Hart

 

“Slechts met het hart kan men goed zien, het essentiële is onzichtbaar voor de ogen.”

(Antoine de Saint-Exupéry)

 

Ik help jou om datgene te verwoorden wat jij nog in jouw hart te zeggen hebt tegen de mensen die achterblijven. Maar ook wat jij nog voor jezelf te beseffen hebt, zodat je in rust, vrede, liefde en vertrouwen afscheid kan nemen van dit leven.

Mijn naam is Joachim Vreeman en ik werk als algemeen geestelijk verzorger, coach en trainer. Mijn specialisatie ligt in het (her)verbinden van jouw persoonlijk leven met het zingevend kader van spiritualiteit/ religie. In deze verbinding ontstaat op deze manier iets unieks, namelijk: een toegangspoort tot de diepere betekenis van jouw bestaan.

Deze diepere betekenis heeft het vermogen in zich om alles in een nieuw daglicht te plaatsen. Met name voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden, kan dit helpen om met hun beleving van de situatie in het reine te komen.

Als gesprekspartner wil ik jou helpen om jouw gedachten, gevoelens en wensen te delen, zelfs als ze moeilijk, negatief of verwarrend lijken. Door met empathie, respect en mededogen te luisteren, wil ik samen met jou een dieper begrip krijgen van jouw persoonlijke waarden, overtuigingen en levenservaringen. Waarom doe/ deed je de dingen die je doet/ deed? Hoezo heb je gedachten, gevoelens, ervaringen, relaties en gewoonten die je hebt?

Ik geloof dat elk individueel leven uniek is, met eigen unieke betekenisvolle ervaringen. Mijn doel is om te ontdekken en te begrijpen wat jou ten diepste raakt, wat jij wenst achter te laten en welke boodschappen je wilt delen met jouw geliefden. Dit alles zoveel mogelijk in een sfeer van authenticiteit, openheid en respect, waarin jij je veilig en vrij voelt om je hart te luchten en je innerlijke wereld te delen.

Kort praktisch:

  • Als de mogelijkheid er is, dan hebben we twee of meerdere gesprekken waarvan uiteindelijk een compilatie gemaakt wordt;
  • Indien wenselijk kunnen de gesprekken gecombineerd worden met coaching, geestelijke- en/of rituele begeleiding;
  • Eventueel kunnen jouw dierbaren ook betrokken worden in het creëren van de video.

In ons gesprek van hart tot hart, wil ik samen jou een momentum creëren dat voor jou en de mensen om je heen, voor altijd van blijvende waarde zal zijn. Voor meer informatie: 06-53194432 of stuur een mail naar geinspireerdleven@gmail.com

 

“Niets werkelijks kan bedreigd worden.

Niets onwerkelijks bestaat.”

 (uit het boek: een Cursus in Wonderen)