Skip to main content

Ontdek jouw essentie met Het Talentenspel

Als Talentenspelcoach begeleid ik jou op een innerlijke reis waar je jouw talenten gaat ontmoeten. Niet zomaar talenten, maar kwaliteiten die je hebt gekregen om jouw levensmissie te vervullen.

Omdat deze kwaliteiten vaak (deels) verscholen zijn, is het aan de ene kant een nieuwe ervaring, maar tegelijkertijd volkomen eigen en vertrouwd! Je gaat ook ontdekken dat de schaduwkanten waar je niet trots op bent eigenlijk jouw grootste schatten/krachten bevatten.

Het is lastig uit te leggen wat er op zo’n moment gebeurt… dingen vallen op een fundamenteel niveau op hun plek… mensen komen tot zichzelf en ‘weten’/ervaren dat van binnenuit. Dit is zo’n intens vreugdevolle ervaring, dat vergezeld gaat met diepe healing, integratie en verbinding met de eigen ziel, plus een diep ervaren liefde voor het leven.

“Ik vond het een hele bijzondere ervaring om in een aantal sessies verbinding te maken met allemaal diepe zielsdelen in mij en de integratie ervan te kunnen ervaren. Diep geraakt door verloren, verborgen of onderdrukte stukken in mij, die niet alleen aan het licht kwamen maar ook diepe healing hebben laten plaatsvinden. Heel bijzonder.”

Ontdekken

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een plek in het leven, het moment dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en waarin we ons eigen authentieke pad vinden dat zich van binnenuit ontvouwt

Wat levert het Talentenspel jou concreet op?

 • Spelenderwijs ontstaat met het Talentenspel compassie voor de manier waarop je het tot nu toe gedaan hebt. Je begrijpt je eigen keuzes beter en juist dit creëert ruimte voor het maken van nieuw keuzes. 
 • De puzzelstukjes vallen op hun plek en je kunt vanuit innerlijk leiderschap de regie in eigen hand nemen. Je gaat zelf keuzes maken omdat het goed voelt van binnenuit. 
 • Je weet nu wat jouw werkelijke verlangens zijn. Je ontdekt jouw unieke levensmissie!

Hoe gaat het in zijn werk?

 • We hebben een kort belmoment van ongeveer een half uur om te kijken of het Talentenspel aansluit bij jouw situatie en mogelijkheden. 

 • Het Talentenspel bestaat uit meerdere sessies van elk 2 tot 3 uur. Tussen de sessies zitten 2 á 3 weken. Over het algemeen zijn 3-5 sessies voldoende.

 • De inhoud, duur en richting van het Talentenspel wordt spelenderwijs duidelijk: we werken met imaginaties waarbij je in gesprek gaat met je eigen talenten. 

 • Er zijn twee speelborden, waarbij de meeste tijd in het eerste speelbord zit. Het tweede speelbord is de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’. 

 • Aan het einde van iedere sessie, krijg je concrete  opdrachten om de sessies te integreren in jouw dagelijks leven. 

Als je jezelf een bijzondere ervaring gunt, die transformerend werkt, dan raad ik het je aan om dit bij Joachim te doen, die vanuit een diepe dienstbaarheid volgzaam leiding geeft aan dit innerlijke proces in volle veiligheid en vertrouwen.”

Voel je dat je klaar bent om de volgende stap te zetten? 

Voor meer informatie en persoonlijke afstemming: 06-53194432 / geinspireerdleven@gmail.com

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews