Ontdek jouw essentie met Het Talentenspel

Je voelt aan alles dat je in je leven op een kruispunt beland bent. Is dit alles? Telkens weer kom je dezelfde blokkades tegen in je werk en relaties. Je voelt dat je klaar bent voor méér. Je hebt behoefte aan meer diepgang en betekenis in de dingen die je doet. Het borrelt en het kriebelt van binnen maar in welke hoek moet je het in vredesnaam zoeken?

Misschien herken je dat wel, dat je op school van alles geleerd hebt en dat je altijd gedaan hebt wat je ouders en de maatschappij van je verwachtten en nu loop je rond met de grote vraag: “Wie ben IK nou eigenlijk?” Je hebt de nodige workshops en trajecten gevolgd om tot dat ene verlossende antwoord te komen, alleen heb je nog steeds niet kunnen vinden waarvan je gewoon weet: “Dat is het!”.

Het talentenspel heeft 2 uitgangspunten:

 1.  Iedereen heeft een Levensmissie
 2. Jij hebt precies die talenten meegekregen om jouw Levensmissie te vervullen.

Het Talentenspel werkt met archetypen. Deze universele oerbeelden kom je tegen in sprookjes, mythen, kunst, dromen, verhalen en je eigen onbewuste. Het spel geeft je een dieper inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt.

Ontdekken

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een plek in het leven, het moment dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en waarin we ons eigen authentieke pad vinden dat zich van binnenuit ontvouwt

Wat levert het Talentenspel jou concreet op?

Het valt van te voren niet altijd exact te zeggen wat eruit gaat komen maar:

Je zal sowieso verrast zijn over wat je allemaal in jezelf hebt zitten, je hebt ontdekt dat er veel meer in je zit dan je ooit dacht!

Je zal ook ontdekken dat de schaduwkanten waar je niet trots op bent eigenlijk jouw grootste schatten/krachten bevatten. Je komt erachter welke talenten je nog verder mag ontwikkelen en/of ruimte mag geven in je dagelijks leven.

Je gaat ook van binnenuit voelen dat jouw leven betekenis heeft met een bepaalde bedoeling hier op aarde. Je weet nu wat jouw werkelijke verlangens zijn. 

Spelenderwijs ontstaat met het Talentenspel heel veel compassie voor de manier waarop je het tot nu toe gedaan hebt, je begrijpt je eigen keuzes beter en je vindt berusting in de manier waarop het tot nu toe gelopen is.

De puzzelstukjes vallen op hun plek en je kunt vanuit innerlijk leiderschap de regie in eigen hand nemen. Je gaat zelf keuzes maken omdat het goed voelt van binnenuit. Je brengt zo meer balans in je leven. 

Je ontdekt dat er een hele binnenwereld is met een enorme rijkdom waarover jij ieder moment kan beschikken om de stappen te zetten in je leven. 

En last but not least heb je nieuwe verfrissende inzichten in jouw situatie die helpen om de juiste keuzes te maken. Je beschikt over nieuwe energie en motivatie om weer verder te kunnen.

Ben je benieuwd of het talentenspel iets kan betekenen in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met me op voor een kennismaking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het Talentenspel bestaat uit meerdere sessies van elk 3 uur. Tussen de sessies in zitten 2 á 3 weken.

Bij binnenkomst maken we op een relaxte manier kennis met elkaar onder het genot van een kopje thee of koffie en geef ik een korte uitleg van het spel.

Vervolgens beginnen we met het uitzoeken van de talenten, dat doen we op een intuïtieve manier. Daarna spelen we het spel met een nabespreking waarin je al je vragen mag stellen.

Tussen de sessies door mag je een dagboek bijhouden en een aantal thuisopdrachten maken om jouw groeiproces te stimuleren en te ondersteunen.

De sessies zijn impactvol dus het is belangrijk om na de sessies voldoende rust te nemen om alles te verwerken en te integreren.

Wat kost het?

De waarde van dit traject is minimaal 1210,- maar jouw investering voor het Talentenspel Traject is slechts 897,- incl. btw en daarvoor krijg je:

 • 4 sessies van elk 3 uur bij mij in Amersfoort

 • Extra begeleiding: tussendoor mag je 1 vraag e-mail sturen en ontvang je 1 antwoord e-mail terug 

 • Een mooi dagboek om de opdrachten in te maken

Betalen in twee termijn is mogelijk maar daarvoor worden eenmalig 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Joachim Vreeman - Talentenspel - Website - Susan Brouwer

Het Talenten Traject

 897,00

Boek het talentenspel traject en betaal in een keer.

Het Talenten Traject in termijnen

 448,50

Betaal in twee termijnen van 448,50 + eenmalig 25,- administratiekosten
Aanmelden

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews

  © Joachim Vreeman | Geïnspireerd leven. All rights reserved.
   Fotografie: Seher Melikoglu. Personal webdesign: Susan Brouwer