Skip to main content

Wat kan je verwachten?

Tijdens de coaching sessies nodig ik je uit om in alle kwetsbaarheid je verhaal te delen. Bij mij bestaan er geen taboes. Ik weet uit eigen ervaring dat iedere ‘negatieve’ emotie, gedachte, handeling en/of overtuiging, een vervorming is van een oorspronkelijke kwaliteit. Een belangrijk onderdeel van het zelfherstellend vermogen is het (h)erkennen van de eigen schaduwkanten. Schaduwkanten zijn delen van onszelf die we liever niet zien of erkennen, zoals onze angsten, onzekerheden en beperkende overtuigingen. Door deze schaduwkanten te erkennen en aan te pakken, kunnen we verder groeien en ons volledige potentieel bereiken. 

“Dank je wel Joachim voor je support, begrip, geduld, warmte en oprechtheid, ook rauw én met humor!
Dank je wel voor het samen oplopen en voor het echt naast mij staan de afgelopen periode!” 

(Elma)

Coaching

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een plek in het leven, het moment dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en waarin we ons eigen authentieke pad vinden dat zich van binnenuit ontvouwt

Voor wie is ‘geïnspireerd leven coaching’ bedoeld?

Joachim Vreeman - Geïnspireerd leven wanneer je al van alles hebt geprobeerd qua therapie, cursussen en coaching, maar dat dat ene hardnekkige probleem maar niet oplost. 
Joachim Vreeman - Geïnspireerd leven wanneer je diep van binnen weet dat er een belangrijk potentieel (op het gebied van werk, relatie, levensmissie, vermogen tot liefhebben, etc.)  in jou verborgen zit, maar wat er op de een of andere manier niet uit komt.

Joachim Vreeman - Geïnspireerd leven wanneer je rationeel wel weet wat je hebt te doen, maar het maar niet lukt om dat in de praktijk te brengen en je om de zoveel tijd weer met hetzelfde probleem te maken krijgt.  

Hoe gaat het in zijn werk?

 • We hebben een kort belmoment van max. een half uur om te kijken of de coaching die ik aanbied aansluit bij jouw situatie en mogelijkheden. 

 • We spreken af voor een verdere intake en kennismaking. Je krijgt daarna een speciaal voor jou op maat gemaakt voorstel voor het traject.

 • Tijdens het traject houd jij een journal bij. Hierin kan je alle relevante ervaringen, je successen en je groeimogelijkheden opschrijven. 

 • Coachingsessies duren 60-75 minuten. Met uitzondering van de Deep Dive sessies (3-4 uur). 

 • De sessies vinden offline (Amersfoort) en/of online (Zoom) plaats. 

Mogelijkheden:

 • losse coachingsessie(s)

 • coachingtraject van 5 of meer sessies afgestemd op jouw persoonlijke situatie

 • Deep Dive sessie van een dagdeel (3-4 uur), 14 dagen toepassing*, 1 afsluitende zoomsessie. 

 • Deep Dive Traject: 4 sessies van 1 dagdeel, 3 maanden toepassing*, 4 zoomsessies. 

* Toepassing bij Deep Dive betekent dat jij een actieve support ontvangt om de sessies te integreren in jouw dagelijks leven. Via tekst- en voiceberichten, korte belmomenten en andere vormen van support. Om tot een blijvende transformatie in jouw dagelijks leven te komen, heb je 2 weken (sessie) of 3 maanden (traject) mijn volledige commitment.

“Het is haast niet in woorden uit te drukken wat het Deep Dive Traject voor mij betekend heeft…
Alle support en steun om de groei en ontwikkeling in te zetten, zoals ik heb gedaan. Ik sta weer als dirigent voor het orkest, dirigeer, maak harmonie en mooie melodieën. 
Ik sta er! Vol muziek, stralend!”

Voel jij dat je klaar bent om een volgende stap te zetten?

Voor meer informatie en persoonlijke afstemming: 06-53194432 / geinspireerdleven@gmail.com

Over Mij

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews