Boek direct jouw coaching sessie

Als je op dit moment vast loopt op welk gebied dan ook dan kan een losse coaching sessie je enorm veel nieuwe inzichten geven waardoor je daarna weer opgelucht verder kan.

Relatie

Misschien lukt het niet om bepaalde keuzes te maken in je relatie, wil je nog wel verder met je partner? Hoe ga je om met de struggelingen binnen de relatie. Of misschien heb je te maken met verboden seksuele verlangens of andere emoties. Kortom je kan jezelf niet zijn en je voelt je opgesloten en beperkt en je bent bang dat als je je ware zelf zou laten zien dat dat het einde van je relatie betekent. Je mist authenticiteit, eerlijkheid en diepgang en je weet je er geen raad meer mee.

Werk

Past het werk nog bij je? Moet je een volgende stap gaan maken? Conflicten met collega’s en stress maken je werk er niet leuker op. Je haalt geen voldoening meer uit je werk, het is een sleur. Er borrelt iets anders maar je weet niet hoe dan en wat dan. Je wilt van meer betekenis zijn. Je weet dat er iets anders voor je weggelegd is maar je blijft je werk doen omdat het zekerheid geeft en niet precies weet wat anders.

Persoonlijke Zingeving 

Zit je met jezelf in de knoop of loop je vast in je dagelijks leven? Doe je alles op de automatische piloot maar mis je de passie en inspiratie in de dingen die je doet? Het kan zijn dat je de connectie met je levensmissie kwijt bent geraakt. Wie ben je ten diepste? Waar zit jouw grootste potentieel? Wat kom je hier doen op aarde? Je weet dat er meer in je zit alleen het komt er maar niet uit.

Spirituele en religieuze oriëntatie 

Heel veel mensen lopen op een gegeven moment vast in het geloof en willen niet meer naar de kerk omdat de manier waarop de Bijbel uitgelegd wordt niet kloppend (meer) is. Dat betekent niet dat je connectie met God hoeft te verliezen, integendeel, de Bijbelse verhalen dragen een schat aan wijsheid en inspiratie in zich die jou kunnen inspireren en als mens laten groeien. In het boek God Ervaren leg ik uit hoe je in 7 stappen connectie maakt met de spiritualiteit van Jezus en hoe jij je hieraan kan optrekken en mee kan voeden om een sterker en liefdevoller mens te worden. Het is mijn missie om mensen te helpen zich te verbinden met de diepere betekenis van hun leven.

Dus kun jij op dit moment helemaal jezelf zijn op welk gebied dan ook? Leef jij al in totale vrijheid?

Je hebt alles, fijne partner, geld, mooi huis, kids en toch vervuld het niet! Die ene vraag die telkens opnieuw herrijst; ‘Is dit het nou?’

Dan wordt het tijd om de diepte in jezelf en je leven te onderzoeken en ik help je daar graag bij. 

Coaching

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een plek in het leven, het moment dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en waarin we ons eigen authentieke pad vinden dat zich van binnenuit ontvouwt

Wat levert een coaching sessie jou concreet op?

Een losse sessie is een laagdrempelige manier om je verhaal te kunnen doen.

Tijdens de coaching sessie nodig ik je uit om in alle kwetsbaarheid je verhaal te delen. Al je emoties en gevoelens, je verlangens, spreek ze uit, dat doet al wonderen. Bij mij bestaan er geen taboes. 

Ik luister, denk met je mee en samen kijken we naar een oplossing voor jouw situatie. Ik breng je opnieuw in contact met jouw essentie zodat je kan los laten en oude wonden zich kunnen helen. Samen zetten we jouw talenten in het licht waardoor een nieuwe weg zich zal ontvouwen.

Voel jij dat je klaar bent om een volgende stap te zetten?

Over Mij

Hoe gaat het in zijn werk?

Een coaching sessie vindt online plaats via Zoom, je kan dus lekker vanuit je eigen vertrouwde plek intunen.

Eerst maken we kort kennis met elkaar en mag je mij jouw vraagstuk voorleggen. Ik stel de juiste vragen om tot de kern van je probleem te komen zodat we doelgericht naar een oplossing kunnen werken. Ik geef tips en oefeningen die je verder helpen. 

Je ontvangt na het maken van de afspraak een link in je mailbox waar je kan intunen voor de sessie. 

Wat kost het?

De investering voor een coaching sessie is 85,- incl. btw en daarvoor krijg je:

 • 60-75 min coaching

 • Extra begeleiding: In de dagen na de sessie mag je nog 1 vraag e-mail sturen en ontvang je 1 antwoord e-mail terug 

Indien je behoefte hebt aan meer kun je ook voor een 1op1 coaching traject kiezen. Jouw investering is dan 497,- incl. btw en daarvoor krijg je: 

 • 1 sessie van 60-75 min in de natuur, we ontmoeten elkaar live en maken een bijzondere wandeling

 • 4 online sessies van 60-75 min 

 • Extra begeleiding: In de dagen na elke sessie mag je nog 1 vraag e-mail sturen en ontvang je 1 antwoord e-mail terug 

Betalen in twee termijnen is mogelijk maar daarvoor worden eenmalig 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Joachim Vreeman - Coaching - Website - Susan Brouwer

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews

  © Joachim Vreeman | Geïnspireerd leven. All rights reserved.
   Fotografie: Seher Melikoglu. Personal webdesign: Susan Brouwer