Skip to main content

Over mijn boek God Ervaren

Christelijke meditatie richt zich op de belichaming van Gods liefde en gaat verder dan het moment van mediteren zelf. Het is in feite een manier van leven. Een in- en uitademen. God ervaren door naastenliefde. God ervaren door zelfliefde. Om zo te komen tot een directe ervaring van God, te herinneren en te leven wie jij zelf ten diepste bent. 

Onderweg naar U,

zag ik U onderweg naar mij.

Wat is Christelijke meditatie? En hoe geef je dat vorm in het dagelijkse leven? In mijn boek beschrijf ik meditatievormen waar je direct mee kunt beginnen. Mijn uitgangspunt is dat meditatie je dichter bij God brengt, dichter bij zijn unieke en radicale liefde. Een liefde die dwars door alle kunstmatige afscheidingen, oordelen en liefdeloze uitingen heen gaat. Meditatie brengt de ervaring van God heel dichtbij. Sterker nog: zodra je ook maar één stap in zijn richting gaat, komt God je tegemoet.

Dit boek is inspirerend voor iedereen die op zoek is naar de kracht en essentie in zichzelf. Het is geschikt voor christenen maar ook zeker voor niet christenen. Tevens kan mijn boek een fijne inspiratiebron vormen in je werk in het begeleiden van mensen.

Mijn Boek

Bestel mijn boek en ontvang een gesigneerd exemplaar

God Ervaren – Paperback

 15,00

De kracht van Christelijke Meditatie. ‘God ervaren’ van Joachim Vreeman is een inspirerend en praktisch boek over de kracht van christelijke meditatie. Voor veel mensen is meditatie een manier om rust en balans in het leven te bereiken.
Bestellen

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews