Skip to main content

Boek direct jouw coaching sessie

Als je op dit moment vast loopt op welk gebied dan ook dan kan een coaching sessie je enorm veel nieuwe inzichten geven waardoor je daarna weer opgelucht verder kan.

Persoonlijke zingeving

Zit je met jezelf in de knoop of loop je vast in je dagelijks leven? Doe je alles op de automatische piloot maar mis je de passie en inspiratie in de dingen die je doet? Het kan zijn dat je de connectie met je levensmissie kwijt bent geraakt. Wie ben je ten diepste? Waar zit jouw grootste potentieel? Wat kom je hier doen op aarde? Je weet dat er meer in je zit alleen het komt er maar niet uit. Oftewel: wil je meer motivatie, energie, liefde en een duidelijker richting in je leven?

Crisis en/of vastzittende emoties

Ga je door een bepaalde crisis en heb je last van angst, boosheid, verdriet en/of stress? Het leven kan soms overweldigend zijn. Het niet kunnen verwerken van emoties kan een grote impact hebben op jouw welbevinden. Heb je soms support nodig om tegenslag, verlies of afscheid te verwerken? Of wil je hulp bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en het overwinnen van angsten en onzekerheden?

Relatie 

Heb je last van relatieproblemen? Misschien lukt het niet om bepaalde keuzes te maken in je relatie, wil je nog wel verder met je partner? Hoe ga je om met de struggelingen binnen de relatie. Je kan niet echt jezelf zijn en je voelt je opgesloten, beperkt en je bent bang dat als je je ware zelf zou laten zien dat dat het einde van je relatie betekent. Je mist authenticiteit, eerlijkheid en diepgang en je weet je er geen raad meer mee.

Werk

Past het werk nog bij je? Moet je een volgende stap gaan maken? Of zit jou iets dwars waar je maar niet uitkomt? Conflicten met collega’s en stress maken je werk er niet leuker op. Je haalt geen voldoening meer uit je werk, het is een sleur. Er borrelt iets anders maar je weet niet hoe dan en wat dan. Je wilt van meer betekenis zijn. Je weet dat er iets anders voor je weggelegd is maar je blijft je werk doen omdat het zekerheid geeft en niet precies weet wat anders.

Spirituele zingeving 

Of wil je jezelf op persoonlijk en of spiritueel/religieus gebied verder ontwikkelen? Je hebt al het een en ander gedaan, maar je verlangt naar verdere verdieping en nieuwe inspiratie die echt impact heeft.

Coaching

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een plek in het leven, het moment dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en waarin we ons eigen authentieke pad vinden dat zich van binnenuit ontvouwt

Persoonlijke- en/of spirituele transformatie is een prachtig doel en ik ben er om je te ondersteunen bij dit proces. Het gaat erom dat je op een dieper niveau contact maakt met jouw innerlijke kracht en intuïtie en deze gebruikt om de juiste keuzes te maken.

Door open, eerlijk en transparant te zijn, kun je jouw relaties verdiepen en meer verbinding creëren. Het kan ook leiden tot een betere relatie met jezelf, doordat je jouw eigen gevoelens en behoeften beter begrijpt. Authenticiteit betekent het vinden van je eigen stem, jouw eigen waarden en jouw eigen stijl. Het gaat over het leven vanuit jouw eigen kracht en het nemen van beslissingen die in lijn zijn met jouw ware zelf.

Onthoud dat jouw unieke levenspad een persoonlijke reis is. Het is jouw reis en niemand anders kan deze voor jou maken. Het gaat erom dat je trouw blijft aan jezelf en jouw hart volgt. Laten we samen op pad gaan en ontdekken wat jouw unieke levenspad is! 

Wat levert een coaching sessie jou concreet op?

Een coaching sessie is een manier om werkelijk je verhaal te kunnen doen.

Tijdens de coaching sessie nodig ik je uit om in alle kwetsbaarheid je verhaal te delen. Al je emoties en gevoelens, je verlangens, spreek ze uit, dat doet al wonderen. Bij mij bestaan er geen taboes. Bij het werken aan persoonlijke en spirituele transformatie is het belangrijk om je eigen schaduwkanten onder ogen te komen. Schaduwkanten zijn delen van onszelf die we liever niet zien of erkennen, zoals onze angsten, onzekerheden en beperkende overtuigingen. Door deze schaduwkanten te erkennen en aan te pakken, kunnen we verder groeien en ons volledige potentieel bereiken.

Ik luister, denk met je mee en samen kijken we naar een oplossing voor jouw situatie. Ik breng je opnieuw in contact met jouw essentie zodat je niet-constructieve overtuigingen kan los laten en oude wonden zich kunnen helen. Samen zetten we jouw talenten in het licht waardoor een nieuwe weg zich zal ontvouwen.

Voel jij dat je klaar bent om een volgende stap te zetten?

Over Mij

Wat zijn de mogelijkheden?

 1. Coachingstraject: Als coach zal ik je helpen om jouw doelen te identificeren en jou helpen concrete stappen te zetten om deze te bereiken. Ik zal je aanmoedigen om te blijven groeien en jouw volledige potentieel te benutten. Het aantal sessies, de doelen en de richting van het traject, stellen we vast tijdens het kennismakingsgesprek.
 2. Deep Dive sessie: deze sessie gaat verder dan een normale coachingsessie en is speciaal bedoeld om diep vastgeroeste negatieve innerlijke overtuigingen op het spoor te komen en te transformeren. Na een Deep Dive sessie krijg ik regelmatig van mensen terug dat ze niet hadden verwacht, dat er zoveel in hen verborgen zat. De duur van een sessie is rond de drie uur, maar het is belangrijk om na de sessie ook wat integratie tijd in te plannen. 
 3. Deep Dive Coaching intensive: dit ‘Heart Core’ traject is speciaal voor mensen met sterke negatieve zelfovertuigingen en bijhorende blokkades, die zorgen voor een grote belemmering in hun lichamelijk, emotioneel, sociaal, spiritueel en/of professioneel functioneren. Om tot een blijvende transformatie in jouw dagelijks leven te komen, heb je 3 maanden mijn volledige commitment. Het traject bestaat uit 3 á 4 Deep Dive sessies verspreid over de 3 maanden, met daarbij een actieve support om de sessies te integreren in jouw dagelijks leven. Dit gebeurt o.a. via voiceberichten, korte belmomenten en, indien nodig: langere zoomsessies. Voor meer informatie en persoonlijke afstemming: 06-53194432 / geinspireerdleven@gmail.com
 4. Talentenspel: Het Talentenspel werkt met archetypen. Deze universele oerbeelden kom je tegen in sprookjes, mythen, kunst, dromen, verhalen en je eigen onbewuste. Het spel geeft je een dieper inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt. Het talentenspel heeft 2 uitgangspunten: 1) Iedereen heeft een Levensmissie en 2) Jij hebt precies die talenten meegekregen om jouw Levensmissie te vervullen. Meer informatie

   Ervaringen van anderen…

   • Ineke Mol

    Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

   • Robin Wahle

    Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

   • Ansjelien Homan-Brundel

    Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

     

    Reviews