Skip to main content

Wat is het Deep Dive traject?

Het Deep Dive traject is een intensieve reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, ontworpen om je te helpen op een dieper niveau contact te maken met jezelf en je leven te transformeren. Gedurende drie maanden zul je werken aan het verkennen van je innerlijke wereld, het identificeren van belemmerende overtuigingen en het cultiveren van nieuwe perspectieven die je in staat stellen om krachtiger keuzes te maken en authentieke verbindingen te creëren.

“Dank je wel Joachim voor je support, begrip, geduld, warmte en oprechtheid, ook rauw én met humor!
Dank je wel voor het samen oplopen en voor het echt naast mij staan de afgelopen periode!” 

(Elma)

Wat omvat het traject?

 • 1. Individuele Coaching: De één-op-één begeleiding is gericht op het verkennen van je doelen, uitdagingen en persoonlijke groei.

  2. Ademwerk Sessies: Ademwerk is een krachtige techniek die diepe transformatie mogelijk maakt door bewust ademen en energetische processen in het lichaam te activeren. Tijdens onze ademwerk sessies zul je worden begeleid om blokkades los te laten, emotionele patronen te doorbreken en een diepe verbinding te maken met je innerlijke wijsheid en kracht.

  3. Intensieve Ondersteuning: Naast de reguliere sessies bied ik gedurende de drie maanden intensieve ondersteuning in de vorm van WhatsApp-berichten, voiceberichten, videobellen en Zoom-bijeenkomsten.

  4. Praktische Oefeningen: Om de integratie van je groei te ondersteunen, krijg je praktische oefeningen die je helpen om de inzichten en lessen die je tijdens het traject opdoet, in je dagelijks leven toe te passen.

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaande zelfreflectie en bewustwording.
  • Het loslaten van belemmerende patronen en overtuigingen.
  • Het vergroten van zelfvertrouwen en eigenwaarde.
  • Het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën voor stress en uitdagingen.
  • Het creëren van gezondere relaties en verbindingen.
  • Het ontdekken van je passies, doelen en levensdoel.
  • Het ervaren van meer vreugde, vervulling en authenticiteit in je leven.

Is het Deep Dive traject geschikt voor jou?

Het Deep Dive traject is ideaal voor mensen die klaar zijn om diepgaande verandering in hun leven te omarmen en bereid zijn om zich volledig te engageren in het proces van zelfontdekking en groei. Of je nu worstelt met stress, zelftwijfel, relationele uitdagingen, loopbaantransities of gewoon op zoek bent naar meer voldoening en betekenis in je leven, dit traject kan je helpen om de volgende stap te zetten naar een leven dat echt bij je past.

“Het is haast niet in woorden uit te drukken wat het Deep Dive Traject voor mij betekend heeft…
Alle support en steun om de groei en ontwikkeling in te zetten, zoals ik heb gedaan. Ik sta weer als dirigent voor het orkest, dirigeer, maak harmonie en mooie melodieën. 
Ik sta er! Vol muziek, stralend!”

Neem de Sprong en Transformeer je Leven

Klaar om de reis naar zelftransformatie te beginnen? Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over het Deep Dive traject: ik kijk ernaar uit om samen met jou op deze opwindende reis te gaan!

Coaching

Voor meer informatie en persoonlijke afstemming: 06-53194432 / geinspireerdleven@gmail.com

Over Mij

Ervaringen van anderen…

 • Ineke Mol

  Ik was zoekende naar mijn talenten om deze in te kunnen zetten in passend werk: waar word ik nu écht blij van? De Talentenspel coaching sessies met Joachim heb ik als enorm verrijkend ervaren. Ze brachten me bij mijn innerlijke weten en kracht. Het was een kleurrijke reis waar ik veel verschillende kanten van mezelf heb mogen ontdekken en integreren. Na iedere sessie voelde ik me meer geïnspireerd, lichter en vrolijker. Joachim zorgt met zijn rustige energie en nieuwsgierige open houding voor een hele fijne setting. Door op de juiste tijd de juiste vragen te stellen, bleef het stromen. Hij voelt feilloos aan wat er nodig was voor mij om dieper te gaan en zo bij ‘mijn waarheid’ uit te komen. Echt een hele bijzondere reis, dankjewel!

 • Robin Wahle

  Ik had niet persé een specifiek thema waarmee ik kwam, maar ik was benieuwd naar het Talentenspel. En ik werd niet teleurgesteld! Het was heel bijzonder, leuk, speels en verrassend. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open. Geen idee dat er zoveel onbewust in mij leeft! Ik heb door het Talentenspel nieuwe inzichten opgedaan wat er werkelijk in mij speelt en kan nu beter duiding geven aan wat ieder talent in mij nodig heeft. Waar voorheen mijn aandacht vooral naar de buitenwereld ging, ga ik nu eerst naar binnen. Joachim heeft me hier enorm bij geholpen door zijn bevlogenheid, sensitiviteit en betrokkenheid: een man met een groot hart!

 • Ansjelien Homan-Brundel

  Nadat onze dochter na 22 jaar uit huis ging, liet ze ook in mij een leeg gat achter. Ik voelde me incompleet en moest ontdekken wie/ wat ik zelf nog was. De coaching sessies met Joachim heb ik ervaren als: ontspannen en veilig. Veilig om echt alles te kunnen vertellen. Het wandelen en het buiten zijn voegt ook echt iets toe. Ik heb meer zelf inzicht gekregen en belangrijke stappen gezet in zelf acceptatie en zelfvertrouwen. Als ik na de sessie ergens tegenaan liep wat niet kon wachten tot de volgende sessie was er de mogelijkheid om te mailen: heel fijn! Joachim is professioneel, betrokken, geduldig, niet gauw tevreden en daardoor altijd uitnodigend om verder te gaan zonder te pushen.

   

  Reviews